Blog

Vem, da me bo telo pripeljalo do limita. Toda dosledno, trdo delo ter želja po uspehu me bosta popeljala preko. Svoj pogled na novo športno pot bom redno zapisoval. Spremljajte moje doživljanje te poti in napredka v kolesarstvu.

Blog #5 - Sreča v nesreči

marec 2021

Svoj zadnji zapis sem končal z zaključkom kolesarske sezone 2020, ki je bila skrajšana zaradi nepredvidenega dogodka. Konec avgusta, med treningi in pripravami na zadnje tekme korona sezone, sem se znašel v zame neznani in novi situaciji ... poškodba ...

Blog #4 - Korona sezona

december 2020

Ah ja, leto 2020 ... sploh lahko zapišem kaj brez omembe korone?

Blog #3 - Prva sezona

november 2019

Začelo se je septembra 2018 z idejo, da bi se preizkusil v kolesarstvu. Iskreno povedano se nisem sam spomnil, da bi se podal v to. Bil je nekakšen splet okoliščin.

Blog #2 - Bormio

september 2019

Že od nekdaj se spomnim, da so ljudje okrog mene radi hodili kolesarit v italijanske Dolomite. Tudi sam sem že bil tam in sicer leta 2008, ko smo šli, skupaj z dvema stricema in njunima družinama, na kolesarski dopust.

Blog #1

julij 2019

Pred vami je moj prvi zapis. Vsem bralcem in tistim, ki mi sledijo, se želim najprej na kratko predstaviti in s tem dati mojim naslednjim zapisom nekakšen uvod. Verjamem, da bo tako spremljanje mojega doživljanja in napredka v kolesarstvu bolj osebno in lažje razumljivo.